• Vox audita perit, littera scripta manet - löydät kirjamme VERKKOKAUPAN NÄYTEIKKUNASTA
  • Vox audita perit, littera scripta manet - löydät kirjamme VERKKOKAUPAN NÄYTEIKKUNASTA

Don Rosa -kirjasto osa 2 - Roope-Setä ja Aku Ankka. Andien kutsu (uusi kirja, 10% alv)

Myymälän hyllyssä :-)

Kuvaus

Kommelluksia kulman takaa!
Maailman rikkain ankka lähtee etsimään tarunhohtoisia (ja helposti varastoitavia) kulmikkaita munia... ja aiheuttaa kasapäin hankaluuksia Vihoviimeisen rotankolon kantikkaalle kansalle! Tämä teos on toinen osa kattavaan ja kronologiseen kirjasarjaan Don Rosan supersuosituista ankkaseikkailuista, jotka seuraavat legendaarisen Carl Barksin jalanjäljissä Rosan omintakeisella tyylillä.

Rosa, joka tunnetaan erityisesti Roope Ankan elämä ja teot -tarinasarjastaan, kirjoitti ja piirsi vauhdikkaita Roope- ja Aku-seikkailuja 20 vuoden ajan. Tarinassa Hopealautasella Milla Magia luo lumotun portin suoraan rahasäiliöön. Hänen majesteettinsa Roope Ankka kertoo, kuinka Roope keksii kiertää veroja julistautumalla itsenäiseksi - mutta joutuu heti kahnaukseen kavalan Karhukoplan miehitysjoukkojen kanssa.

Hulvattomien sarjakuvien lisäksi Don Rosa -kirjastoon on koottu taiteilijan hauskoja muisteloita elämästään ja sarjojen synnystä sekä kaikki näinä vuosina piirretyt kansikuvat. Kirjasarja on Rosan itsensä tarkistama ja hyväksi havaitsema.


Uusi kirja

Hinta 29,95 = 27,23 + 2,72 10% ALV

Lisätietoja tuotteesta

ISBN
9789523344532
Kustantaja
Story House Egmont Oy
Painovuosi
2022
Painos
1.
Sivumäärä
215
Sidonta
Sidottu, kuvakannet
Kunto
Uutta vastaava (K5)
Julkaisun kieli
suomi