• Vox audita perit, littera scripta manet - löydät kirjamme VERKKOKAUPAN NÄYTEIKKUNASTA
  • Vox audita perit, littera scripta manet - löydät kirjamme VERKKOKAUPAN NÄYTEIKKUNASTA

Nikkilä Matti: Avaimet Työelämään 2020.

Myymälän hyllyssä :-)

Kuvaus

Esittelyteksti

Avaimet työelämään - kirja on tarkoitettu työelämän sääntöjen oppaaksi nuorille. Työn tekeminen on asia, joka tulee jokaisen eteen ennemmin tai myöhemmin.

Työelämätietous on kaikille tärkeä asia. Tiedon hankkiminen näistä asioista auttaa selviämään hyvin oikeissa työpaikoissa. Kouluissa on opoilla ja yhteiskunnallisten aineiden opettajilla tärkeä rooli siinä miten oppilaat tulevat suhtautumaan työelämään. Työhön ohjauksessa on tärkeä rooli myös etsivällä nuorisotyöllä ja kuntien nuorisotyöllä. Työssä olemisen ajan voi kulkea helpommin tai vaikeammin - riippuu siitä miten haluaa oppia sääntöjä, joita työpaikoilla on noudatettava.

Kirjan sisältö on uudistettu ja lakeihin liittyvät tiedot on saatettu ajan tasalle. Kirja käsittelee asioita alkaen työsopimuksen tekemisestä sen päättämiseen asti. Lisäksi löytyy monia muita tärkeitä asioita kuten työpaikoilla vaadittavat erilaiset passit ja sertifikaatit, nuorten työpajat ja niiden osoitteet sekä oppisopimuksella suoritettavat tutkinnot.

Kirjassa olevien tietojen avulla nuori osaa ottaa huomioon työssä ja työyhteisössä vaikuttavat kirjoitetut ja myös kirjoittamattomat säännöt. Tärkeintä tietenkin on että hän myös osaa noudattaa niitä.

Lisätietoja tuotteesta

ISBN
9789525735567
Kustantaja
Veltor Oy, Oulu
Painovuosi
2019
Painos
1.
Sivumäärä
228
Sidonta
Nidottu
Kunto
Uutta vastaava (K5)
Julkaisun kieli
suomi