• Vox audita perit, littera scripta manet - löydät kirjamme VERKKOKAUPAN NÄYTEIKKUNASTA
  • Vox audita perit, littera scripta manet - löydät kirjamme VERKKOKAUPAN NÄYTEIKKUNASTA

Lautapeli - Terraforming Mars, suomenkielinen (uusi tuote, 24% alv)

Myymälän hyllyssä :-)

Kuvaus

Kieli: suomi

Pelaajamäärä: 1-5

Peliaika: 120 min

Ikäsuositus: 12+

Julkaisuvuosi: 2019

Julkaisija: Lautapelit.fi

Suunnittelija: Jacob Fryxelius

Palkintoja: Vuoden Peli (Suomi) Pelaajien Valinta (Suomi) Guldbrikken (Tanska)

Pelimekaniikat: Aluehallinta Draftaus Settien keräily Yksilölliset pelaajakyvyt Kiusanteko Koneistonrakennus Resurssienhallinta

Genre: Sci-fi

Terraforming Marsissa pelaajat muuntavat Marsia maankaltaiseksi yhteistyössä, mutta samalla kilpaillen ankarasti siitä kuka onnistuu tekemään eniten hyvää asian suhteen. Peli on yksi 2010-luvun suosituimmista harrastajapeleistä. Se löytyy BGG:n rankingistä sijalta 3 ja reittauksiakin sille on kertynyt jo yli 41000.

Pelin säännöt ja kortit ovat kokonaan suomennettuja.

Suuryhtiöt kilpailevat muokatakseen Marsista asumiskelpoisen planeetan. Lämpötilan nostaminen, hengitettävän ilmakehän luominen ja merten muodostaminen vaativat valtavasti resursseja ja huipputeknologiaa. Maankaltaistuksen edetessä Maasta saapuu yhä enemmän siirtolaisia asuttamaan punaista planeettaa.

Terraforming Marsissa johdat yhtiötä, jolla on omat erityisvahvuutensa. Pelaa projektikortteja, vahvista tuotantoasi, pystytä kartalle kaupunkeja ja viheralueita sekä kilpaile palkinnoista ja saavutuksista! Näyttääkö yhtiösi suunnan ihmiskunnan uudelle aikakaudelle?

Sisältö:

ohjekirja suomeksi

pelilauta

200 pelimerkkiä

200 resurssimerkkiä

5 pelaajalautaa

233 korttia

80 pelilaattaa

Lisätietoja tuotteesta

Muuta/tarkempi kuvaus
Kun ostat lautapelin Tessin myymälästä tai verkkokaupasta, voit samalla ostokerralla valita 15 euron arvosta hyllyistämme käytettyjä kirjoja tai sarjakuvalehtiä. Tätä tarjousta et muualta löydä! Jos tilaat lautapelin verkkokaupasta, voit kertoa tilauksen yhteydessä viestillä kauppiaalle, minkä käytetyn kirjan tai sarjakuvan 15 euron arvosta haluaisit tilaukseesi mukaan (älä tilaa näitä tuotteita verkkokaupasta). Edun voi hyödyntää vain oston yhteydessä. Uusi, arvonlisäverollinen tuote, hInta 45,00 EUR (36,29 + 8,71 ALV 24%)